EXTERNE

Imagini noi cu palatul de lux al lui Vladimir Putin. Cum arată camera specială de striptease

Vladimir Putin ar avea în presupusul său palat o cameră orientală specială de striptease cu scenă și bară de metal. Cel puțin asta susține echipa lui Aleksei Navalnîi care a publicat noi imagini cu somptuosul castel, doar că de această dată pozele sunt din interior, scrie Meduza.

Maria Pevchikh, jurnalist de investigație: „O mică digresiune lirică, să vă spun o poveste. Când am găsit acest loc în planul casei, am realizat că această cameră este fără geamuri. Acolo există o scenă, canapele rotunde și semn că acolo există o scenă cu o bară. Deci nu putea fi altceva decât un club de striptease acasă. Cu toate astea, nu ne venea să credem că există așa ceva”

Echipa lui Navalnîi spune că a presupus de la bun început că acolo ar exista această cameră de relaxare, însă noile imagini le-a confirmat acest lucru. Totodată, cei doi activiști din imagini s-au arătat dezamăgiți că palatul nu arată atât de luxos așa cum și-au imaginat.

Gheorghi Alburov, activist: „Acum să vedem un set de fotografii din „sala mică de mese”. Acum un an, la momentul filmării filmului, aveam o singură fotografie – aceasta. Iar acum putem vizualiza cu ușurință un tur de 360 ​​de grade. Mesele sunt destul de înghesuite, stau în formă de „P” și la fiecare dintre ele ar sta 10 persoane. Acesta, desigur, este un aranjament destul de ciudat și inconfortabil, dar după cum putem vedea din pozele din arhivă cu sărbătorile lui Putin la Moscova, exact așa preferă să stea.”

Alte imagini arată presupusul dormitor al lui Putin, dar și o piscină, mai susțin ei. Iar simbolul vulturului cu două capete al Rusiei se găsește în tot palatul.

Oponenții lui Putin nu au menționat când și cum au intrat în posesia fotografiilor. La începutul anului trecut, liderul de la Kremlin a comentat pozele cu el în timp ce înnoată în piscina palatului. De asemenea, pozele au fost publicate de fundația lui Navalnîi.

Vladimir Putin, președintele Rusiei: „Ei au postat o fotografie făcând stilul de înot fluture. Într-adevăr îmi place să înot așa uneori. Dar în această piscină unde nu am fost niciodată. Și nu știu ce piscină este”

Totodată, Putin a dezmințit informația că palatul i-ar aparține. „Nimic din ce este prezentat ca fiind bunurile mele nu îmi aparţine, mie sau apropiaţilor mei”, a spus şeful statului rus.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button