JUSTITIE

NEWS ALERT. Irina Tănase, fosta logodnică a lui Dragnea este audiată la DNA. Procurorii vor să afle din ce bani și-a cumpărat casă

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost la DNA, vineri dimineață, pentru a fi audiată în calitate de martor, potrivit unor surse.

Marţi, Irina Tănase a fost citată telefonic de procurori în calitate de martor într-un dosar care are legătură şi cu Liviu Dragnea.

Irina Tănase a fost întrebată de procurori despre locuinţa pe care şi-a achiziţionat-o în urmă cu ceva timp şi despre provenienţa banilor, spun surse apropiate anchetei.

Procurorii DNA vor să afle de unde a avut tânăra bani să-şi cumpere casa şi atâtea bunuri, având în vedere că ea nu ar fi muncit.

Cât timp Liviu Drganea a fost în spatele gratiilor, Irina Tănase a muncit. Ea este mediator şi a lucrat la un cabinet de avocatură, dar rămâne de văzut cum va justifica sumele de bani.

Irina Tănase nu a vorbit cu presa, nici la venirea la DNA, şi nici la plecarea din sediul instituţiei unde a stat de vorbă cu procurorii.

Iniţial, s-a spus că ar fi depus un denunţ, însă informaţia nu este confirmată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button