POLITICĂ

Avocata Ingrid Mocanu: Sincer, nu mi-aș fi imaginat că se poate să existe un ministru al Sănătății mai slab decât Vlăduț. Da, există! Rafila!

Sincer, nu mi-aș fi imaginat că se poate să existe un ministru al Sănătății mai slab decât Vlăduț. Da, există! Rafila! Deci cum să îți treacă prin cap că vei crește vaccinarea dacă vei considera pe cei cu două doze nevaccinați în plan intern… inventând și directive europene care te obligă la asta? Cum te mai pot crede restul cetățenilor, cei nevaccinați deloc, când cei care s-au oferit primii să facă cele două doze în speranța că, prin sacrificiul lor, se va ajunge la încheierea pandemiei au fost mințiți fără scrupule?”, afirmă avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

Dacă agențiile europene susțin că doza booster nu mai are efect asupra mutației Omicron și dacă se vede cu ochiul liber că, probabilistic, mortalitatea de la Omicron este fix la fel și în țările ultra-vaccinate și în cele nu prea ce sens are injectarea de dragul unei hârtii? Când se anunță că abia în martie se va face un vaccin anti-Omicron noi scoatem din uz certificatul existent pentru absolut niciun argument… ce spune UE este util pentru călătorii…. cine vrea călătorii, se gândește ce va face.Sunt printre cei ce au respectat regulile impuse cât de strict am putut, chiar dacă unele erau absurde, dar acestei penibilități de reguli NU, nu mă voi supune. Ea nu are utilitate OBIECTIVĂ (mortalitate identică, număr de infectări identice cu țările supra-vaccinate cu booster), spre deosebire de valul Delta, unde într-adevăr, mortalitatea în țările vaccinate era mult sub cea din cele vaccinate, deci o vaccinare inutilă NU trebuie impusă. Dar, la fel ca în toate domeniile, și acest domeniu, al sănătății, este jalnic gestionat și în România. PS – și ne mai întrebăm cum a ajuns Rusia unde a ajuns? Păi vede și Putin ce ”genii” gestionează planeta, mai spune Mocanu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button