Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETESOCIAL

Presa română, plină de minciună// Angajații STB: Nu ne ține nimeni cu forța!

Angajații STB spun că presa manipulează opinia publică și spune numai neadevăruri despre protestul de la Societatea de Transport București.

„În mass-media se vehiculează că, noi angajații de la Societatea de Transport București SA suntem niște hoți care ne lăsăm manipulați și conduși de așa zișii ”Lideri Sindicali”, că suntem amenințați să nu ieșim la muncă pentru că, ”liderul sindical mă ține legată de poarta depoului și eu nu îmi pot desfășura munca în cadrul societății din care fac parte”. Vreau să precizez și să subliniez că, nimeni nu ține pe nimeni cu forța, lucrurile nu stau așa cum sunt expuse la televizor și vreau să dovedesc cu fapte concrete și reale din interiorul acestei societăți.”, a transmis o casieră de la Depoul Alexandria pentru 10tv.ro revoltată de minciunile colportate de Nicușor Dan și Adrian Criț în spațiul public, precum și presa aservită sistemului.

Notă: Nu i-am publicat numele doamnei pentru că Nicușor Dan și Adrian Criț amenință angajații STB cu procese penale și desfacerea contractului colectiv de muncă. O să revenim cu informații și imagini de la fața locului.

Ce spune cel mai incompetent primar din istoria Capitalei, Nicușor Dan

„Există, pe de o parte, Codul Penal, care vorbeşte despre nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti şi găsiţi şi acolo limitele de sancţiuni, (…) pe de altă parte există un contract de muncă în care se prevăd drepturi şi obligaţii – obligaţia de a presta activitatea pentru care eşti plătit – şi sunt nişte sancţiuni graduale, inclusiv cea a desfacerii contractului de muncă”, a precizat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, la sediul STB, unde a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al instituţiei.

Ce spune Sindicatul Transportatorilor din București

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button