POLITICĂ

Primarul PNL al comunei Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe lista AUR de demitere a președintelui Iohannis

Primarul PNL al comunei Bosanci, Neculai Miron, a semnat astăzi  în public, în prezența liderului AUR George Simion, ce întâmpinat cu pâine și sare în Bosanci, pe lo listă de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.

Primarul comunei Bosanci se alătură și altor membri de marcă ai PNL care au semnat pe listele AUR de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Primarul oraşului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba, a semnat pe listele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru demiterea preşedintelui. De asemenea, Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov, a semnat pentru demiterea lui Iohannis.

Sluga lui Gheorghe Flutur, Bogdan Gheorghiu, a anunțat că primarul din Bosanci va fi dat afară din partid

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a transmis un mesaj prin care a anunțat că cere excluderea din PNL a lui Neculai Miron:

”Astăzi, am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean.

În calitate de vicepreședinte al PNL am solicitat, în această seară, conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, județul Suceava.

După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României.

Gestul domnului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL.

La ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități. Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității.”, este mesajul transmis de parlamentarul liberal sucevean, Bogdan Gheorghiu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button