POLITICĂ

80 la sută dintre angajaţii STB continuă greva

Liderul sindicatului reprezentativ de la Compania municipală de transport Bucureşti, Vasile Petrariu, a declarat, cu puţin timp în urmă, că 80 la sută dintre angajaţii STB continuă greva.

El a mai susţinut că, până acum, cei care decid – nu au încercat să vină cu soluţii sau să medieze conflictul de muncă şi a dat ca exemplu lipsa piseselor de schimb din care cauză 400 de vehicule sunt imobilizate în depouri.

Întrebat în legătură cu decizia instanţei de a declara greva ilegală, liderul sindical de la STB a precizat că decizia le aparţine oamenilor.

Vasile Petrariu: Atitudinea celor pe care îi avem în spatele meu aici este una foarte clară: își asumă toate riscurile și nu se lasă pradă amenințărilor pentru că spre exemplu, pe noii liderii, ne-au făcut plângere penală și până marți, suntem chemați la Poliție.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

  1. Sunt de acord cu greva angajaților din stb, nu este normal să lucrezi în asemenea condiții, este periculos atât pentru vatmani, șoferi, dar și pentru călători. Liniile de tramvai, nu au mai fost schimbate, se sudează pe fiecare seară, există oricând riscul să se desprindă din asfalt și să ranească călătorii. Pentru troleibuze nu se găsesc piese de schimb, la metrorex, plouă în metrou, pereții sunt fisurați, liniile de tren sunt aceleași, deși au fost schimbate garniturile de metrou. Toate sau scumpit, cu aer nu a trăit nimeni.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: