POLITICĂ

Miron Mitrea, despre George Simion și Emil Boc: PNL-ul este pe tobogan

Miron Mitrea comentează întâlnirea surprinzătoare dintre liderul AUR, George Simion, și Emil Boc. Consultantul politic e de părere că totul a fost calculat cu atenție de Emil Boc care a vrut să transmită un mesaj clar despre poziționarea sa pe scena politică.

Miron Mitrea consideră că întâlnirea dintre George Simion și Emil Boc nu a fost una întâmplătoare ci o mișcare foarte bine calculată de Emil Boc care a vrut să arate că el îmbățișează niște valori suveraniste. Pe plan secund, consultantul politic a mai declarat în emisiunea Culisele Puterii de la Realitatea PLUS că această întâlnire arată că Emil Boc își dă seama că PNL este în cădere și nu ar mai putea fi salvat atâta timp cât la conducere se află Florin Cîțu.

„Emil Boc, chiar dacă a fost un prim-ministru pe care l-am criticat, e un politican cu experiență. El a fost un globalist prin afiliere. Traian Băsescu a fost un globalist prin definiție. Emil Boc nu s-a manifestat, nu a vorbit de acest conflict între suveraniști și globaliști. Cu toții am putut trage concluzia că e un globalist. 

Astăzi, Emil Boc a constatat că AUR câștigă foarte multe voturi. AUR are un câștig pentru că e anti-sistem, că e populist, are câștigul cel mai mare pentru că e clar suveranist. 

Nu a greșit (n.r. Emil Boc, întâlnirea cu George Simion), a făcut-o intenționat. Toate declarațiile făcute de Emil Boc arată că s-a clarificat, PNL-ul este pe tobogan, este evident că nu există nicio posibilitate de a salva PNL-ul atâta timp cât e condus de un grup minuscul în jurul lui Cîțu, în timp ce liderul de facto al PNL e în ultimii 3 ani de mandat”, a declarat Miron Mitrea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button