SOCIAL

A cincea zi de grevă la Societatea de Transport Bucureşti

Greva de la Societatea de Transport Bucureşti a intrat luni în a cincea zi, sute de angajaţi fiind din nou adunaţi la Autobaza Titan.

Protestatarii cer în continuare demisia directorului general Adrian Criţ. Oamenii spun că atât conducerea cât și Nicușor Dan refuză dialogul, iar mai nou trebuie să dea și cu subsemnatul pe la Poliție pentru că s-au trezit cu plângeri penale.

Aproximativ 20% dintre maşini au ieşit pe traseu.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a lansat din nou amenințări pe Facebook.

„Condamn inconştienţa şi tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a îndemnat de dimineaţă la oprirea metroului bucureştean, precum şi iresponsabilitatea şefei lui de partid, Gabriela Firea, care îl girează în continuare şi-l încurajează în acţiunile lui distructive. Am discutat zilele astea cu mulţi angajaţi STB, am aflat problemele şi mă voi implica în rezolvarea lor. Asta cere timp, continuarea dialogului şi responsabilitate din partea noastră, a tuturor”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button