POLITICĂ

George Simion la Focșani: După 32 de ani de dezastru, să arătăm că suntem altceva, ca popor, ca neam

Copreşedintele AUR, George Simion, a declarat, luni, la Focşani, la o întâlnire cu simpatizanţii veniţi în Piaţa Unirii pentru a sărbători actul de la 24 ianuarie 1959, că partidul trebuie să arate oamenilor „că suntem altceva, ca popor, ca neam”.

„Mulţumim vrâncenilor care au venit să ne întâmpine! Voi sunteţi inima noastră. Voi ştiţi că eu de aici din judeţ vin şi sunt de-al vostru. Şi ştiţi că noi, vrâncenii, o să facem totul ca fii Vrîncioaiei să fie iar stăpâni în Ţara Românească. Aveţi încredere în noi! Am înţeles că acum suntem mai mulţi aici decât erau la ora 12,00. Ăsta e un motiv de mândrie, dar şi un motiv care ne obligă să muncim, să reuşim să conducem ţara cum trebuie. După 32 de ani de dezastru, să arătăm oamenilor că suntem altceva, ca popor, ca neam, în Europa şi în lume”, le-a transmis celor prezenţi George Simion.

Acesta i-a îndemnat pe membrii şi simpatizanţii AUR să continue strângerea de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Mergeţi şi de mâine reîncepem strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis. Trebuie să ajungem la trei milioane de semnături”, a spus Simion.

George Simion s-a prins în Hora Unirii cu simpatizanţii partidului şi au dansat în jurul obeliscului din piaţa centrală a oraşului pentru a marca Unirea Principatelor Române.

În cursul serii, liderul AUR a ajuns la Piatra Neamţ. 

Comentează

Back to top button