POLITICĂ

Liderii Sindicatului de la STB sunt primiți, mâine, de o delegație parlamentară la inițiativa lui George Simion

Liderii Sindicatului Transportatorilor de la Societatea de Transport București sunt așteptați, mâine, de o delagație parlamentară la inițiativa lui George Simion. Amenințările și abuzurile la care sunt sunt supuși angajații STB sunt inadmisibile, afirmă liderul AUR George Simion.

„O să ne întâlnim și cu greviștii STB. Sperăm să vină și directorul societății, dar și primarul Nicușor Dan. Mâine vin la București să încercăm să rezolvăm greva de la STB. I-am scris lui Nicușor Dan și nu mi-a răspuns. Am chemat o delegație parlamentară de la mai multe partide și ne vom întâlni cu 12 oameni de la sindicatul STB. La ora 14 vom fi acolo, ne întâlnim la Palatul Parlamentului. E un haos total în primăria asta a lui Nicușor Dan”, a declarat George Simion.

Liderul sindicatului transportatorilor din STB, Vasile Petrariu, care a fost ales consilier CGMB pe listele PSD, la alegerile locale, a anunţat, luni, în cea de-a cincea zi de protest a angajaţilor din STB, într-o postare pe Facebook, că a demisionat atât din Consiliul General cât şi din partid, şi i-a cerut primarului general, Nicuşor Dan, să facă acelaşi lucru. Liderul de sindicat a afirmat că protestul STB nu este unul politic, iar afirmațiile primarului Nicușor Dan sunt iresponsabile.

”Am văzut în ultimele zile cum Primarul General, Nicuşor Dan, nu a oferit absolut nicio soluţie la problemele legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB SA), dar încearcă într-un mod ruşinos să îşi acopere propria incompetenţă inducând ideea unui protest cu conotaţii politice.NU, domnule Nicuşor Dan! Cei peste 10500 de angajaţi ai STB SA nu au ieşit în stradă pentru un partid sau pentru că le-am zis eu! Au ieşit în stradă pentru că dvs şi conducerea penală pe care aţi instalat-o la STB SA aţi refuzat timp de un an de zile să dialogaţi cu aceşti oameni.Problemele pe care angajaţii STB SA le revendică nu au treabă cu politica, ci cu siguranţa transportului public, cu abuzurile care se fac în societate, cu salariile şi condiţiile de muncă”, a scris Petrariu pe Facebook. 

Liderul AUR, George Simion, îi cere primarului Capitalei Nicușor Dan să înceteze cu amenințările la adresa angajaților STB și îi recomandă să urmeze calea dialogului, aceasta fiind singura soluție pentru ieșirea din criză.

 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button