POLITICĂ

Liderul de sindicat Vasile Petrariu(STB): Demisionez din toate funcțiile politice. Primarul general să vină și să rezolve problema

Liderul de sindicat Vasile Petrariu, acuzat că se află în spatele crizei din transportul public din Capitală, care durează deja de cinci zile, a anunțat că demisionează din funcția de consilier general și membru PSD.

„Demisionez din funcția de consilier general și membru PSD, pentru ca primarul general să vină și să rezolve problema”, a declarat Petrariu la Digi24, luni dimineață.

Acesta a mai transmis că demisia directorului general al STB poate debloca situația și că PNL „patronează acest lucru și îl susține pe director”:

„Demisia directorului general înseamnă deblocarea acestei situații după care în regim de urgență să începem discuțiile cu cei mandați legate de contractul colectiv de muncă, condițiile de muncă și așa mai departe (…) Partidul Național Liberal patronează acest lucru și îl susține pe acest director general, este un mare semn de întrebare, de ce trebuie să stea Bucureștiul în loc pentru ca acest om să fie ținut acolo?”, a declarat Petrariu.

„Dacă protestul nu va fi aplanat astăzi, circa 150 de vehicule vor deveni 10% în zi de lucru. Nu vor putea face față pe traseu mâine. Această manipulare că cei care sunt acum în curtea unității fac presiuni asupra celor care vor să iasă pe traseu nu este reală. Posibil să fi fost câteva incidente, dar nu se pune problema să le interzică să iasă pe traseu. Ați auzit ce scandează salariații, nici unii nu vor lucra dacă directorul general nu își dă demisia sau nu va fi revocat. Oamenii sunt conștienți că amenințările, șantajul, faptul că se amenință cu poliția cu parchetul, îi determină să fie mai mobilizați în demersul lor”, a mai declarat Petrariu luni dimineață.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button