POLITICĂ

Directorul STB a stabilit: Nimeni nu va fi concediat în urma protestului

Directorul general al STB, Adrian Criţ, a anunţat, marţi, că nimeni nu va fi concediat în urma grevei angajaților de la Societatea de Transport București.

„Oricât de mare ar fi nemulţumirea unor angajaţi, oricât de mari ar fi neajunsurile, respectul faţă de cetăţean trebuie să primeze. Nevoile oraşului trebuie să primeze, zi de zi. Conştientizarea faptului că împreună, angajaţii STB trebuie să respectăm programul de transport şi să ne îndeplinim serviciul faţă de bucureşteni este cel mai important lucrul pentru reforma STB. De acolo trebuie să plecăm, de la mentalitate”, a declarat directorul STB, Adrian Criţ, marţi, într-o conferinţă de presă.  

El a anunţat o serie de investiţii la Societatea de Transport Bucureşti.  „În următoarea perioadă, împreună cu municipalitatea, avem în curs de achiziţie o serie de mijloace de transport moderne, tramvaie, autobuze electrice, troleibuze. Municipalitatea investeşte în infrastructură, noi, cu toţii, ne dorim un transport de calitate”, a mai spus Criţ

„În anul acesta am identificat o serie de probleme vis-a-vis de condiţiile de muncă şi vom interveni punctual (…) aceste condiţii nu sunt de acum, de anul trecut, de acum doi ani, sunt probleme de zeci de ani (…) Eu nu am spus că nu se vor rezolva problemele, pe lista de achiziţii existau aceste achiziţii pentru remedierea acestor probleme”, a mai declarat directorul general al STB.  

Directorul general al STB a precizat că toate abonamentele vor fi prelungite cu numărul de zile în care cetăţenii nu au putut circula.  

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button