POLITICĂ

Administrația Fritz, contract de consultanță, prin încredințare directă, pentru un apropiat al lui Dacian Cioloș

Firma Finacon International Consulting SRL cu sediul în București a primit, joi, un contract de consultanță privind eficiența energetică de la Primăria Timișoara, condusă de Dominic Fritz, în valoare de 84.450 de lei, la care se adaugă TVA, anunță publicația bănățeană pressalert.

Contractul a fost atribuit prin încredințare directă și cu tot cu TVA depășește 100.000 de lei. Cosmin Emilian Drăgoi, administratorul firmei, este un apropiat al lui Dacian Cioloș, iar în urmă cu câțiva ani numele său a fost „în cărți” pentru preluarea Ministerului Fondurilor Europene, însă portofoliul i-a revenit atunci lui Cristian Ghinea.

Conform contractului, „prestatorul se obligă să presteze servicii de management energetic aferente «Programului de îmbunătățire a eficienței energetice (PIEE) în municipiul Timișoara» în conformitate cu prevederile Legii 121/2014 privind eficiența energetică”.

Prestația constă în servicii de consultanță în eficiență energetică, întocmire, evaluare și actualizare a „Programului de îmbunătățire a eficienței energetice (PIEE) în municipiului Timișoara”.

Durata contractului este de 36 de luni.

Comentează

Back to top button