POLITICĂ

USR-iștii îl atacă nejustificat pe Rafila prin reclame plătite din subvenția publică, chiar dacă au fost șefi pe medicină până recent

Ca să vedeți mojicie la USR. Până acum vreo 3 luni erau la guvernare și conduceau țara alături de PNL. Pentru dezastrul din sănătate USR este de vină deoarece au condus acel minister. În timpul USR spitalele erau pline, lumea era panicată până la infarct, medicamentele lipseau și românii mureau cu zile.

USR a plecat, alungat de popor de la guvernare. Acum s-a apucat de propagandă plătită din banii publici și l-au ales ca și țintă pe Rafila.

Știți că aici nouă nu ne prea plac pesedi-știi, cum ar spune Klaus Iohannis, deci nu le luăm apărarea. Dar când vezi cu cât tupeu acuză pe Rafila te crucești.

Situația pandemică este astăzi sub Rafila cu mult mai bună. Oamenii nu mai sunt speriați, au fost aduse medicamente în spitale, numărul de morți este redus, pandemia este sub control. Probabil Rafila nu este perfect, dar pandemia își urmează cursul ei final corect.

Trebuie să precizăm că aceste atacuri sunt plătite din subvenția publică, practic USR intoxică opinia publică folosind banii românilor. Acești bani ajung la site-urile de căutare și cele de socializare, adică părăsesc România, ajung în alte state ale lumii.

Comentează

Back to top button