SOCIAL

Accident rutier grav în localitatea Bălțați din județul Iași! 7 persoane au murit după ce un camion, un autoturism și o ambulanță s-au ciocnit

În aceste momente un accident rutier grav s-a produs în localitatea Bălţaţi din judeţul Iași. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de prim ajutor și poliţiştii rutieri. Conform datelor existene la această vreme se pare că sunt 5 persoane aflate în stop cardiac, alte 3 persoane sunt policontuzionate. Din primele informații se pare că accidentul s-a produs între un camion, un autoturism și un echipaj de Ambulanță. Nu se cunosc circumstanțele producerii accidentului.

În aceste momente s-a produs un accident rutier grav în localitatea Bălţaţi din judeţul Iași. 5 muncitori dintr-un camion sunt în stop cardiorespirator. Sunt alte 3 persoane policontuzionate printre care și o gravidă. La fața locului au fost trimite 4 ambulanțe şi 3 medici. a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD.

UPDATE: 6 persoane din microbuzul implicat în accidentul rutier au decedat. A 7 a persoană este șoferul TIR-ului. Nu se cunosc cirmumstanțele exacte ale producerii tragediei, dar o primă ipoteză ar fi că șoferul TIR-ului ar fi efectuat o manevră riscantă. Totuși, ipoteza nu este incă confirmată și se iau în calcul absolut toate variantele.

UPDATE: Au murit 7 persoane în tragedia din localitatea Bălțați din județul Iași. Conform informațiilor existente, persoana gravidă nu a suferit răni grave și a refuzat transportul la spital.

UPDATE: TRAFIC RESTRICȚIONAT PE DN 28, ÎN URMA UNUI ACCIDENT!

Pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. Circulația este dirijată pe un singur fir. Circulați cu atenție.

Comentează

Back to top button