POLITICĂ

Se pregătește apariția publică a dosarului de colaborator al Securității al președintelui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a colaborat cu fosta Securitate, iar dosarul de colaborator urmează să fie scos la lumină în perioada care urmează, a spus analistul politic Cozmin Gușă, scrie Inpolitics.

Gușă a spus că i-a văzut dosarul președintelui și că a fost un „informator de duzină”.

„Viktor Orban a fost bine ghicit și sprijinit de serviciile secrete ungare. Șansă pe care au ratat-o serviciile secrete românești, de a avea și noi măcar șansa unui Viktor Orban. S-au mulțumit cu fel de fel de informatori de duzină, de la Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis…Toți au fost informatori de duzină ai fostei Securități. Am toate documentele pentru asta, au apărut și public. La Klaus Iohannis încă nu au apărut public, dar se pregătește, după știința mea este pe țeavă, și știu și cine pregătește acest lucru, vă dați seama că le-am și văzut. Au preferat serviciile informatori de duzină, care lucruri de duzină au și făcut, pentru că serviciilor secrete românești le-a lipsit după 1989 patriotismul” mai spune Gușă, la postul de radio Solid Gold FM.

Cozmin Gușă este cel care a anunțat, în premieră, acum un deceniu și jumătate, informația că Mona Muscă are dosar la Securitate, care s-a dovedit cît se poate de reală. În plus, analistul nu livrează o informație pe surse, ci susține că a văzut documentele doveditoare, scrie Inpolitics.

1 comentariu

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: