POLITICĂ

George Simion i-a spus lui Virgil Popescu în față: Ești un hoț!

Dezbateri aprinse au avut loc astăzi în plenul Parlamentului României la moțiunea de cenzură împotriva nașului din Energie, Virgil Popescu. Liderul AUR, George Simion, i-a spus ministrului Energiei Virgil Popescu în față: „Ești un hoț!”.

Liderul grupului AUR a venit la tribună şi i-a spus din nou „Eşti un hoţ”, după un schimb de replici. Virgil Popescu i-a spus lui George Simion „Eşti un prost”.

Ca o domnișoară de pension, Popescu și colegii săi de la guvernare au părăsit sala. Având în vedere jaful național la care a supus țara Popescu împreună cu PSD, PNL, UDMR și USR, atitudinea este una de sfidare. O țară întreagă suferă de pe urma facturilor umflate la energie și nimeni nu se face vinovat. Popescu să meargă în piață la Rahova sau la Obor să le spună românilor că el este nașul acestui jaf național.

Toate fabricile din România se închid într-un ritm alert din cauza exploziei prețurilor la energie. Prin menținerea prețurilor ridicate la energie se va ajunge inevitabil la faliment. Ministrul Finanțelor(PSD), Adrian Câciu, a mai îndatorat țara cu 2,5 miliarde de euro pe 29 ianuarie, pe lângă cele 60 de miliarde împrumutate de guvernele Cîțu și Orban.

Ne așteaptă falimentul!

Comentează

Back to top button