OPINII

În România ”normală” a lui Iohannis dacă spui unui hoț că e hoț, e agresiune

România trece prin momente de cumpănă și acesta este doar începutul celei mai grave crize economice mondiale de la marele crash din 1929. Țara a încăput pe mâinile unui guvern plin de hoți și trădători de pe la mai toate partidele statului paralel. Fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Silviu Predoiu, afirmă că de 12 ani Consiliul Suprem de Apărare a Țării(CSAT) funcționează ilegal și acționează ca un stat paralel, de aici și statul eșuat al președintelui Klaus Iohannis.

Țara noastră ca o pradă

Azi, în România ”normală” a lui Klaus Iohannis dacă spui unui hoț ca Virgil Popescu că e hoț, e agresiune. Faptul că liderul AUR, George Simion, a avut curajul să îi spună acestui bandit, Virgil Popescu, că e un hoț nu e o agresiune ci o realitatea. Popescu a mințit o țară întreagă că va scade prețul facturilor la energie prin liberalizare însă, azi, dormim toți cu frica facturilor ce ne golesc buzunarele lunar. Virgil Popescu este omul care a organizat un jaf colosal asupra poporului român.

Dacă statul condus de PNL și PSD ne-a oferit câțiva lei la salarii și pensii ni i-a luat înzecit înapoi prin aceste facturi colosale la energie electrică și gaze.

Unde o să ajungem cu aceste facturi la energie. Fabricile intră pe linie moartă una după alta. Pensionarii nu primesc pe talonul de pensie sume egale cu facturile, ci uneori chiar duble. De unde să plătească oamenii dacă nu au de unde. Se va ajunge la stagflație. Omul PSD, Dumitru Chiriță, care conduce ANRE a lăsat cale liberă mafiei din energie. De aici vin facturile imense. Nimeni nu mai reglementează nimic, iar acești traderi de energie pun facturile din pix după bunul plac.

Statul condus de PSD și PNL e părtaș la acest jaf pentru că deține 80% din capacitatea de producție, plus tva, plus redevențe etc. Românii sunt buni de plată și mafia îi plânge de milă banditului Popescu pentru că George Simion l-a numit hoț.

Dacă aveam justiție în țara asta Virgil Popescu trebuia să fie de mult timp în spatele gratiilor pentru escrocheriile comise la ministerul Energiei. Cea mai banală acuzație pe care o vede și un cetățean simplu cu studii primare este cea de subminare a economiei naționale prin liberalizarea abuzivă a pieței energiei. Ce să facem… Ia justiția de unde nu-i.

Comentează

Back to top button