POLITICĂ

Șeful USR, Dacian Julien Cioloș, prins cu minciuna. A amenințat că își dă demisia

Scandal fără sfârșit în USR, după ce Dacian Cioloș a fost prins cu minciuna. Înregistrările apărute în spațiul public arată că liderul USR a amenințat în mod repetat că își depune demisia astăzi dacă planul său de reformare a partidului nu va fi votat. Dacian Cioloș a susținut ulterior că nu a spus așa ceva și i-a cerut public lui Dan Barna să facă un pas în spate.

Lucrurile care pentru mine sunt esențiale și atunci eu îmi depun mandatul. Deci luni, dacă programul ăsta nu e votat, voi puteți să ziceți că nu vreți să îl votați, că nu scrie în statut, și eu nu pot să vă oblig, pentru că dacă nu facem cvorum nu avem ședință de BN, sau și dacă facem cvorum și voi nu vreți să votați, eu nu pot să vă oblig sau la fel dacă votați împotrivă. Doar că atunci îmi asum consecințele și îmi prezint demisia”, spune Dacian Cioloș într-o înregistrare din timpul ședinței USR.

”Din momentul acesta, drumurile s-au despărțit. În mod deliberat se provoacă ruptura USR-ului și în mod normal demisia lui Dacian Cioloș și o eventuală rupere a USR-ului. Se va ajunge la faza inițială care au fost două partide, cei care au fost cu Dacian Cioloș, pentru că nu vor putea trece peste lucrul acesta, iar USR-ul lui Dan Barna va rămâne cu Dan Barna. Partea proastă pentru Dacian Cioloș este că, potrivit legislației, cine stinge ultimul lumina ăla rămâne și cu sediul, și cu sigla și cu tot”, a comentat jurnalistul Dan Andronic.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button