POLITICĂ

PSD vrea să rupă alianța cu PNL. Urmează demiterea lui Iohannis și anticipate?

Este clar că românii nu mai suportă alianța actuală. PNL s-a dovedit un partid nociv pentru țară, tot așa cum era și PDL. De altfel PDL a cumpărat PNL din banii furați în perioada Băsescu și vorbim despre același partid. Liberalii au fost maziliți din PNL.

PSD a pornit la guvernare cu PNL, dar peste tot se văd numai blocaje. PSD și PNL se atacă reciproc în loc să se apuce de guvernare, să facă investiții , să ajute comunitățile și pe români.

În loc să se asigure de bunăstarea românilor alianța de guvernare atacă permanent AUR, dar ei conduc România.

PSD plătește deja reclamă anti PNL, partid care s-a așezat în matca lui de 10% . Doar gafe majore mai pot coborâ partidul, că de săltat cu Florin Cîțu nu se poate.

Se pare că PSD dorește totuși să se retragă, a început să scadă în sondaje. Valul nemulțumirilor din energie se datorează PSD, PNL și USR, ele au început așa-zisa liberalizare care trebuia să aducă prețuri mai mici.

Facturile mari la energie și gaz vor scoate românii în stradă, suntem în pragul unei revoluții.

Plecarea PSD va înseamna imposibilitatea formării unui nou guvern și alegeri anticipate. Cu aceste alegeri va veni și demiterea lui Iohannis.

Această etapă va părea ca o nouă victorie AUR, partid care a reușit să străngă aproape un milion de semnături în acest sens. Ele reprezintă o mare presiune publică la care partidele vor ceda dacă alianța se destramă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button