SOCIAL

România iese în stradă pe 27 februarie: Românii s-au săturat de facturi umflate la energie

Statul #mafiot este acea structură prin care resursele ţării: financiare, logistice, umane, strategice, informaţionale, etc., pârghiile de putere prin care se administrează aceste resurse, sistemele de control: poliţie, parchete, corpuri de control, Curte de Conturi, etc., sistemul puterii judecătoreşti sunt administrate de o nomenclatură aflată la putere şi care foloseşte sistemul în interes personal, de clan şi de grup în detrimentul interesului naţional. Nomenclatura mafiotă din fruntea sistemului are o mentalitate fanarioto-ceauşistă prin care statul trebuie să-i asigure ei bunăstarea, nu ea, „clasa conducătoare” să fie servitorul şi administratorul sistemului în folosul oamenilor.

▪️Când „clasa conducătoare”, care este trans-partinică, foloseşte sistemul în interes propriu, statul devine mafiot şi în fruntea lui găsim politicieni, gangsteri, oligarhi, moguli media şi baroni locali. Fiecare cu alaiul său de conţi, baroneţi, valeţi, majordomi, agenţi de influenţă sau cozi de topor, mai mult sau mai puţini conştienţi de misiunea lor (în funcţie de poziţia şi gradul lor din piramida puterii).

▪️Servitorii sistemului mafiot sunt peste tot,în ramurile informaţionale, economice, culturale, din sectorul energiei, al presei, etc. Ceea ce descriem aici este un nou sistemul feudal, de tipul evului mediu, sau dacă doriţi, readaptarea sistemului feudal, cu expresia lui târzie din epoca fanariotă, în vremurile noastre. Noi, cei 20 de milioane suntem vasalii acestui sistem mafiot. Suntem „bateriile” care trebuie să producă energie, adică „negrii de pe plantaţie” care trebuie să plătească taxe şi impozite. Tot mai mari şi mai mult

▪️Statul #mafiot este în educaţie, sănătate, energie, poliţie, justiţie, media… peste tot.Sistemul de sănătate din România este parazitat de doctorii care îşi trimit pacienţii să cotizeze la cabinetele şi în spitalele lor private care căpuşează sistemul sanitar de stat.

▪️Vedem azi cum s-au făcut operaţii de „siliconare a vedetelor” şi cum parchetul găseşte sute de mii de euro cash la doctori acasă. Mafia medicamentelor a blocat introducerea cardurilor de sănătate menite să transparentizeze sistemul, spitalizările sunt umflate pentru a se deconta mai mult de la Casa de Asigurari de Sănătate, etc.

▪️ În vreme ce românul moare cu zile, iar sute de milioane de euro din fondurile publice de sănătate, pentru că toţi contribuim la CAS, sunt drenate către mafia din sistem. Am putea vorbi mult despre mafia din energie, poliţie, justiţie… despre cum s-a distrus agricultura românească în anii 90, despre clanul notarilor, contabililor, psihologilor…

▪️Ce înseamnă a fi „tatăl” sau „valetul” sistemului mafiot şi care este rădăcina răului? Înseamnă să patronezi acest sistem, să profiţi de pe urma lui, să cauţi să-l perpetuezi şi să lupţi împotriva oricui care ameninţă status-quo-ul. Nu spun că acest sistem mafiot nu a fost precedat de altele… Dar actuala cangrenă care sufocă România va duce tara spre un dezastru total. Grupurile de interese care au pus gheara pe #România au declanşat un sistem de furt legalizat, care a amputat dreptul nostru la o viată decentă.❗ Au distrus educaţia, intelectualitatea, agricultura, sănătatea, etc.

🔸️️Sistemul mafiot nu va putea fi înfrânt decât de popor, forța acestuia poate da cu sistemul de pământ.

💥 Putem face asta pe 27 Februarie la București, ora 14, Piața Universității.

Comentează

Back to top button