POLITICĂ

George Simion: Vladimir Putin este criminal. Trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat, luni seară, la Antena 3, despre liderul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, că este ”un criminal” care îşi iubeşte patria. Simion a mai precizat că România respectă cultura rusă, dar trebuie să recupereze tezaurul şi Basarabia, potrivit News.ro.

George Simion a declarat, luni, la Antena 3 că va face tot ce va putea pentru a condamna ”agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU”.

”În calitatea mea de demnitar voi face tot ce ţine de mine pentru a condamna agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU şi o să fac lucrul ăsta în scurt timp, o să iau măsuri alături de omologii mei, sunt preşedintele Comisiei de prietenie România – Polonia”, a declarat Simion.

Întrebat dacă îşi menţine punctul de vedere că Vladimir Putin este un criminal, Simion a declarat că liderul Federaţiei Ruse îşi iubeşte poporul, dar că este un criminal.

”Este şi uitaţi că vrea să facă crime în continuare. Îşi iubeşte poporul, ar fi bine să avem şi noi conducători care îşi iubesc poporul, dar Vladimir Putin este criminal (…) Respectăm cultura rusă, desigur, dar trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia şi după aia discutăm de la egal la egal”, a declarat Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button