POLITICĂ

Erau niște neica nimeni în drum! Acum și-au dat salarii de 8 mii de euro pe spatele votanților ”fraieriți”

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, potrivit cărora Dan Barna și-a recompensat fosta șefă de cabinet cu aproape 37.000 de lei din bani publici. Jurnalistul susține că alegătorii USR au fost ”fraieriți”, au stat în frig, la proteste, iar liderii USR ”s-au scos”: ”erau niște neica nimeni pe stradă, iar acum sunt milionari”.

”Salariu de 8.000 de euro pe lună pentru secretara lui Barna, din banii USR, bani publici, din subvenție! Că tot vă întrebați ce face USR cu milioanele de euro.

N-ai cum sa te abții la așa ceva dacă cumva ești alegător fraierit al USR, cum erau alea: oameni noi, TFL, #farapenali, jos hoția, “alege o Românie fără penali și fără hoție” sau clasicul- idiot “fericiți în România”.

Normal că Barna e fericit, normal că secretara e fericită, normal că îngălatul ăla de Mihaiu e fericit și el, că o angajează pe secretara lu’ șefu’ Barna. Ei s-au scos: acum patru/cinci ani erau niște neica nimeni de pe stradă, acum sunt milionari, au secretare și bugete de alte multe milioane, pe care le împart cu prietenii si camarila. Alții au stat în frig, la proteste sau la muncă voluntară, care au ridicat vocea au fost dați afara din USR cu picioare în fund!”, scrie Silviu Mănăstire.

PS News a dezvăluit faptul că Dan Barna i-a plătit Elenei Tudose, fosta sa șefă de cabinet, o primă de aproape 37.000 de lei din bani publici. A fost una dintre ultimele decizii luate de Dan Barna în calitate de președinte al partidului, înainte să piardă alegerile interne în favoarea lui Dacian Cioloș.

Elena Tudose este considerată mâna dreaptă a lui Barna. A fost secretar de stat pe timpul mandatului de viceprim-ministru al liderului USR, dar și șefa de cabinet a acestuia în perioada în care Barna a condus partidul. Ulterior, când Barna a pierdut funcția guvernamentală, dar și șefia USR, Elena Tudose a fost ”recuperată” de primarul Sectorului 2, USR-istul Radu Mihaiu, care a numit-o administrator public.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button