EXTERNE

Locuitorii regiunii Cernăuți, invitați să se înscrie în brigada militară „Cneazul Roman cel Mare”

Locuitorii regiunii Cernăuți, invitați să se înscrie în brigada militară „Cneazul Roman cel Mare”. La Centrul Internațional pentru Menținerea Păcii și Securității, militarii brigăzii au stăpânit sistemele de rachete antitanc NLAW.

Acest lucru a fost raportat de Agenția ACC cu referire la serviciul de presă al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

„De la începutul războiului, brigada de luptă, cu demnitate și onoare, îndeplinește sarcini în regiunile Donețk și Lugansk și revine periodic la punctul de staționare permanentă în orașul Volodimir-Volinskii din Volîni. Ușile unității militare sunt deschise pentru bărbații și femeile din regiunea Cernăuți care sunt pregătiți să se înscrie în rândurile militarilor, sergenților și ofițerilor. Cetăţenilor fără experienţă în serviciu li se oferă pregătire la Centru şi obţinerea unei specialităţi militare în două-trei luni”, se arată în comunicat.

Când se mută într-un nou loc de serviciu, militarul primește o indemnizație de încurajare în valoare de o un minim lunar și 50% din această sumă pentru fiecare membru al familiei. Cei care semnează un contract pentru prima dată primesc și o recompensă de 19 000 UAH.

Militarii sunt asigurați cu toate necesare, inclusiv produse alimentare, servicii medicale, tratament sanitar și balnear preferențial și beneficii anuale de sănătate în valoare de o indemnizație lunară. Oferim cazare gratuită în cămine, sau compensație pentru chirie.

Sprijinul financiar al unui militar în prima lună de serviciu este în mediu de 11 000 UAH la locația unității și de la 33 000 UAH în zona desfășurării operațiunilor militare. Cei care doresc să se alăture soldaților cu experiență ale Brigăzii nr. 14 „Cneazul Roman cel Mare” trebuie să contacteze centrele teritoriale de recrutare de la locul înregistrării sau Comisariatul regional din Cernăuți: Strada Olga Kobîlianska, 32, pot suna la: 0509480349, 0953925911, (03472) (03472).

Comentează

Back to top button