POLITICĂ

Românii îl desființează pe Iohannis: Teritoriile noastre ocupate, Bucovina de Nord, Ținutul Herța, Basarabia, Buceagul… Nimic despre drepturile românilor din Ucraina lui Zelensky

Președintele Klaus Iohannis a transmis într-un comunicat de presă că România condamnă cu fermitate recunoașterea de către Federația Rusă a republicilor autonome separatiste din Donețk și Luhansk. Liderul rus Vladimir Putin i-a condamnat pe liderii URSS, Vladimir Lenin și Iosif Stalin, care au creat statul artificial Ucraina prin anexarea de teritorii de la Rusia, Polonia, România și Ungaria.

Declarațiile liderului rus, Vladimir Putin, care au aruncat în aer diplomația mondială

„Să începem cu faptul că Ucraina modernă a fost creată în întregime de Rusia, mai exact, de Rusia bolşevică, comunistă. Acest proces a început aproape imediat după revoluţia din 1917”, a spus Putin.

• „Apoi, în ajunul şi după cel de-al Doilea Război Mondial, Stalin a anexat deja Ucraina la URSS şi a transferat statului ucrainean nişte pământuri care au aparţinut anterior Poloniei, României şi Ungariei”, a mai spus Putin.
• „Iar în 1954, din anumite motive, Hruşciov a luat Crimeea de la Rusia şi a dat-o Ucrainei. De fapt, aşa s-a format teritoriul Ucrainei sovietice”, a completat liderul statului rus.
În continuarea caracterizării istorice a Rusiei, Putin îl critică pe fostul lider comunist Vladimir Lenin, numindu-l „autorul şi arhitectul” Ucrainei. El spune că a „dezavantajat” Rusia.

Ce spun românii despre afirmațiile președintelui Iohannis

Pe pagina președintelui Klaus Iohannis s-a declanșat un val uriaș de critici. Încrederea românilor în instituția prezidențială se îndreptă vertiginos spre zero. Oamenii sunt nemulțumiți de facturi, de criza economică și de faptul că președintele nu spune nimic despre drepturile românilor din Ucraina președintelui Zelensky. Comunitatea românească este supusă unei deznaționalizări agresive de către administrația de la Kiev, iar cuvântul drepturi a fost trecut la arhaisme în Ucraina.

Dominic AdrianCel mai mare stand-up din România pe pagina președintelui României, vă dați seama cine sunteți?0 respect, 0 asumare, 0 implicare.Președintele doar condamnă și privește cu îngrijorare

Epic Fail AFCprevizibilă declarație… probabil toată lumea se aștepta să începeți în felul următor:”România condamnă cu îngrijorare recunoașterea de către Federația Rusă…”

Mariana HucecDe românii și teritoriile românești din Ucraina ar trebui să vă intereseze pe toti care sunteti in functii de conducere in fruntea statului căci președintele Zelensky nici nu pomenește de români…Bucovina,Herța și Buceagul când le veți revendica ?

Marian GalatanuUn turist debusolat. Nu ați vorbit nimic despre romanii din Ucraina. Sunteți primul roman, care reprezentați …, romanii de pretutindeni !

Ţuţ Mihai IulianCred că este foarte grav ca președintele României să susțină integritatea unui stat total ostil României, a unui stat care conține teritorii românești, a unui stat care își bate joc de populația românească de acolo. Avem o clasă politică coruptă, fără coloană vertebrală și fără respect pentru înaintașii care au luptat pentru acele teritorii!

Adrian TricaDe unde vorbește Herr Professor , din bunkerul prezidențial , din Florida ori din Alpii Austrieci ?Apropo , cu facturile ,cu inflația , cu prețul alimentelor și combustibililor ce se mai aude ?!?!? Totul e bine ,sunteți mulțumit de „guvernul meu ” , plin de „neica nimeni” ,buni sa execute și să nu comenteze !Acu’ puteți să deschideți șampania ( invitati-l și pe Dragnea ) ,că ați pus DNA-ul pe butuci ! Bravo Herr Werner …..poți să dormi liniștit ,până în 2024 !

Evi EviȘefu’ la Romania …e cald și bine în încăperea în care urmărești cu „îngrijorare” problemele Ukrainei? Ai mâncat azi ? Dacă da, atunci afla că ai căldură și hrană și confort de la cei care poate la ora asta dârdâie de frig și foame , mai exact poporul țării la al cărei carme te afli! Așa că pleacă în Ukraina și rezolvă-le problemele și înapoi nu mai veni!

Iacob TimoceIohhanis citește comentariile și lasă limbajul de lemn! Rușii recuperă teritoriile cedate la Ucraina și tu condamni, nu cumva ar trebui condamnat tratatul cu Ucraina care la semnat Contantinescu prin care România de fapt renenuța de bună voie la Bucovina, Herța și Buceag?….😉

Mircea Ovidiu MihaiBugeac(Sudul Basarabiei), Bucovina de Nord,Pocutia, Maramureșul Istoric și Herța nu vă spune nimic, tratatul marii trădări naționale de la 1997 nici ăsta nu vă spune nimic domn’ profesor……..Rușine, mare rușine, suntem printre singurele țări care nu își apară proprii cetățeni (fără drept de învățământ în limba română, fără drept de a vorbi în limba maternă, li se șterge identitatea în țara pe care ați sărit repede să o apărați). Pe ai noștri cine-i apără domn’ Președinte ?

Constantin SanduDomnule „președinte ” cu părere de rău citind comentariile puse de oameni normali care poate unii au și alții nu aspirații politice ,observ ca în proporție de 90 la suta lumea nu va iubește și nu este de acord cu deciziile care le luați pentru România…RIP iohanis

Comentează

Back to top button