POLITICĂ

RĂZBOI: Guvernul lui Iohannis pregătește o nouă stare de urgență, să nu se obișnuiască românii cu LIBERTATEA

Guvernul României pregătește o nouă stare de urgență, războiul din Ucraina fiind pretextul perfect.

Mafia de la București nu are simpatie față de victimele unui război, tot așa cum nu a avut nici față de victimele pandemiei.

Fiecare criză reprezintă ocazia perfectă pentru furt și jaf. În starea de urgență se pot pune restricții după bunul plac și se pot lua decizii care să încalce legea.

Fiecare necaz este exploatat de mafia politică. Românii se tem de război, iar politicienii vor să exploateze această teamă. Pe 1 martie Iohannis a convocat o ședință CSAT. Sigur că războiul nu este o urgență, deciziile se pot amâna ca să se întoarcă de la schi sau golf. În acea ședință se vor lua decizii și ele se vor implimenta.

Duminică ieșim în stradă. Ora 14:00 Piața Universătății – pentru LIBERTATE.

Iohannis și șleahta lui de mafioți să ajute refugiații din Ucraina și să ofere asistență consulară etnicilor români abandonați în Ucraina. Dacă actuala conducere a țării nu e în stare să facă aceste lucruri și să sprijine Ucraina împotriva agresiunii ruse românii trebuie să înțeleagă că va urma Moldova, apoi România pe lista ocupanților ruși.

Iohannis și ai lui sunt puși pe furat. Nu au niciun gând bun pentru poporul român. Dacă în aceste zile Zelenski arată ca un erou al lumii moderne în fața ocupanților ruși gândiți-vă la porcomeții noștri din Parlament care s-ar ascunde la Dubai sau ar fugi mâncând pământul din fața armatei ruse.

Dacă nu schimbăm actuala conducere a țării și sistemul mafiot care ne conduce de 32 de ani o să avem soarta republicilor sovietice din lagărul Federației Ruse.

Comentează

Back to top button