POLITICĂSOCIAL

PROTEST: Peste 1500 de mașini, camioane, tractoare și autocare au pornit spre București

Protest impresionant: peste 1.500 de mașini, autocare, tractoare și camioane au pornit în marș spre București, de la Ploiești. Se va ajunge la Universitate, prin Colentina. Traseul marșului este următorul: Parc Ploiești Vest-Autostrada A3- Colentina- Moșilor-Universitate-Piața Constituției. Marșul va face o deviere și prin fața ambasadei Rusiei, în semn de protest față de acțiunile inumane ale armatei lui Putin.

Marșul auto va ajunge și prin fața ambasadei Rusiei pentru a transmite un mesaj: Rusia, stat Ocupant! Unul din mesajele principale ale manifestației de astăzi este: Libertate! Rusia a invadat Ucraina în aceste zile, fără un scop precis. Rusia și-ar dori o Ucraină săracă și supusă.

Libertate pentru români, Libertate pentru statele lumii care nu trebuie să fie asuprite.

Coloana auto se întinde pe mai mult de 10km și este însoțită de specialele ministerului de interne.

Românii adunați cer prețuri potrivite la RCA, benzină, motorină, gaz și energie, rate mai mici și inflația sub control.

Manifestația va ajunge la Universitate la ora 14, de unde se va porni în marș pietonal spre Cotroceni, acolo unde doarme primul turist al țării.

Prețul la motorină și benzină a depășit 7 lei și urcă spre 8 lei. Guvernările lui Iohannis se dovedesc catastrofale pentru economia țării. La gaz și la energie electrică prețurile s-au dublat și se anunță noi creșteri, în ciuda faptului că statul deține cea mai mare parte din energia și gazul românesc.

Comentează

Back to top button