POLITICĂ

AUR: Virgil Popescu a virat zeci de milioane de euro oligarhilor ruși care susțin regimul stalinist al lui Putin

Partidul AUR afirmă că Virgil Popescu a virat zeci de milioane de euro oligarhilor ruși care susțin regimul Putin.

„Diavolul se ascunde în detalii – susținătorii oligarhilor lui Putin se află în Guvernul României Atunci când Virgil Popescu a fost făcut hoț de către George Simion, co-președintele AUR s-a ales cu dosar penal deschis de Parchet și interzicerea live-urilor din Parlament. Cum altfel poate fi descris Popescu în condițiile în care pe 8 decembrie anul trecut, ministrul economiei a acordat ajutor de stat pentru o serie de firme private, ajutoarele fiind aferente anului 2020, când încă nu venise urgia liberalizării prețurilor. Nu mai puțin de o cincime dintre firmele ajutate cu milioane de euro aparțin unor oligarhi ruși, susținători ai regimului Putin.

Enumerăm cinci dintre aceste firme: TMK Reșița și TMK Artron, controlate de un apropiat al lui Vladimir Putin, oligarhul rus Dmitri Pumpianski, respectiv Vimetco Extrusion, Alum și Alro Slatina, controlate de oligarhul rus Vitali Macițki.Așadar, Virgil Popescu nu este doar hoț, ci și trădător, prin semnătura sa primind ajutor de stat oligarhi ruși care susțin regimul stalinist al lui Putin.”, anunță partidul AUR.

Oligarhi ruși de la ALRO

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button