ACTUALITATE

Ciucă și Iohannis sunt îndurerați de tragicul sfârșit al militarilor care au pierit în această seară

Președintele Iohannis și premierul Ciucă afirmă că sunt îndurerați de tragicul sfârșit al militarilor care au pierit în această seară în județul Constanța.

„Sunt profund îndurerat de tragicul sfârşit al militarilor români care au pierit în această seară, în Dobrogea. Sunt alături de familiile îndoliate, cărora le transmit întreaga mea compasiune şi condoleanţe pentru pierderea suferită. Vom păstra vie memoria celor căzuţi în misiunile de apărare a României, care şi-au pus datoria faţă de ţară înaintea propriei vieţi. Dumnezeu să îi aibă în paza sa”, a afirmat premierul, miercuri seara, conform mesajului transmis de biroul de presă al Guvernului.

„Îmi exprim profundul regret şi deplina compasiune pentru pierderea vieţii a şapte militari de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în urma prăbuşirii unui elicopter IAR 330 Puma, în zona localităţii Gura Dobrogei, judeţul Constanţa. Elicopterul executa o misiune de salvare – evacuare a unei aeronave MiG 21 LanceR, când a dispărut de pe radar. În această noapte tragică pentru aviaţia din România, gândurile mele se îndreaptă spre familiile îndoliate şi greu încercate de această pierdere dramatică. Le transmit condoleanţe şi multă putere în aceste clipe dureroase”, se arată în mesajul şefului statului, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button