Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Maia Sandu: Republica Moldova semnează cererea pentru aderarea la Uniunea Europeană

Republica Moldova a înaintat cerere de aderare la Uniunea Europeană (UE). În aceste momente președinta Maia Sandu, Igor Grosu și Natalia Gavrilița semnează cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Dragi cetățeni, dacă unele decizii au nevoie de timp, altele trebuie luate prompt… Astăzi semnăm cererea de aderare a R. Moldova la UE care este adresată lui Emanuel Macron, președintele Franței, țara care astăzi deține președinția Consiliului Uniunii Europene. Cererea o depunem în următoarele zile la Bruxelles”.

„Republica Moldova trebuie să aibă un parcurs European clar, cetățenii au ales această opțiune, ei văd viitorul țării în Uniunea Europeană. Știm care sunt pașii pe care trebuie să îi urmărim și suntem gata de acest lucru. Ne sprijinim susținerea instituțiilor europene care au fost alături de Moldova la bine și la greu în ultimii ani. Uniunea Europeană va arăta lumii întregi cât de mare e puterea democrației și libertății. Știm exact ce avem de făcut. Împreună vom fi mai puternici”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu
Igor Grosu
Natalia Gavriliță

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button