ACTUALITATE

BREAKING. Un important general rus, şef al Statului Major, a fost UCIS de ucraineni lângă Harkov

Armata invadatorilor ruși continuă să fie umilită de bravii ucraineni. Un alt general al rușilor a fost ucis în timpul războiului din Ucraina, iar informația a fost confirmată chiar de oamenii lui Vladimir Putin. Un alt general important al rușilor, ucis de ucraineni: „A murit eroic în luptele de lângă Harkov” Vitaly Petrovici Gerasimov era și șef al Statului Major, iar acesta a murit în bătăliile de lângă Harkov, au anunțat rușii, într-un comunicat.

Rușii au recunoscut o importantă înfrângere de pe terenul de luptă, după ce șeful statului major și-a dat viața în conflictele armate din țara vecină.

Tot această sursă arată că el și-a dat viața în mod eroic și a fost alături de soldații săi „până la capăt” și nu s-a retras „niciun pas”.

Mesajul transmis de ruși după moartea generalului

„Generalul-maior Vitaly Petrovici Gerasimov, șeful Statului Major – Prim-adjunct al Comandantului Armatei 41 Combinate din Districtul Militar Central, a murit eroic astăzi în luptele de lângă Harkov.

Vitaly Petrovici a fost lângă soldații săi până la capăt, nu s-a retras nici măcar un pas și a luptat ca un adevărat erou”, au informat rușii.

Vitaly Gerasimov a primit o medalie pentru „anexarea Crimeei”, după participarea la această operațiune.

Mărturisirea surprinzătoare făcută de un comandant rus capturat de ucraineni: ”A fost momentul când mi-a fost rușine”
De asemenea, generalul rus a luat parte și la al doilea război cecen şi la operaţiunea militară rusă din Siria.

Moartea acestuia a fost confirmată și de Direcția de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button