EXTERNE

Propagandiștii ruși recunosc că pierd războiul în Ucraina / Declarații ȘOCANTE

Rușii au mari probleme cu înaintarea militară în Ucraina. Analiștii pro-Kremlin, sunt în stare de șoc: „N-am luat niciun oraș în 2 săptămâni? Ce e asta?”

Invitat la emisiunea lui Vladimir Soloviov, unul dintre principalii propagandiști ai Kremlinului: Ce înseamnă asta? 2 săptămâni și nu au luat niciun oraș mare? Cu cât trece timp mai mult, cu atât asta-i întărește pe ucraineni. Ce fel de plan operativ a fost? Dacă nu a existat un plan tactic și dorință de a lua sub control vreun oraș mare – operțiunea e fără sens și nici nu merita începută. Astea toate provoacă întrebări care nu au răspunsuri azi.

Nu mai putem opri operațiunea, pentru că asta ar însemna sfârșitul Rusiei. Dacă în următoarele zile nu se ocupă zona Mării Negre și nu ajung la Odesa, atunci eu nu înțeleg pentru ce a fost nevoie de asta. Doar pentru a recunoaște Crimeea și republicile din Donbas? N-are niciun sens.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button