Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

BREAKING NEWS. Schimbare importată în balanța războiului. Ucraina pornește în contra-atac, rușii forțați să adopte poziții defensive

Forțele ruse care invadează Ucraina au trecut la defensivă în jurul Kievului. Ei nu au avut niciodată vreo șansă de a asedia și încercările repetate de a asalta capitala Ucrainei au fost înfrânte.Agresorii încearcă să păstreze pozițiile de rezervă și să aducă întăriri.

Forțele armate ale Ucrainei au început un contra-atac și în apropierea orașului strategic Izium, regiunea Harkov.

În această direcție, ca urmare a acțiunilor ofensive active ale apărătorilor ucraineni, inamicul a suferit pierderi în zona așezărilor Topolskoe, Shpakovka, Donețk și s-a retras. – Konstantin Nemichev.

Localitatea Izium are un rol vital pentru invazia rusească, pentru că ar permite o legătură directă între grupările armate rusești din Donbas și din sud (Crimea).

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button