Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Bogdan Aurescu, despre noul concept strategic NATO: Trebuie „să menţioneze explicit” că Rusia este principala ameninţare a securităţii Alianţei

Ministrul român de Externe consideră că este absolut necesară apariţia unui nou concept strategic al NATO, care să menţioneze în mod explicit că Rusia este principala ameninţare la adresa securităţii Alianţei!

Bogdan Aurescu este de părere că ar trebui ca noul crez să corespundă realităţii din prezent şi să se refere inclusiv la relaţiile dintre partenerii NATO.

De asemenea, şeful diplomaţiei române a menţionat că este necesară crearea cât mai rapidă a Grupului de Luptă în România, acesta fiind aprobat de Alianţă la finalul lunii trecute.

În plus, Bogdan Aurescu a evidenţiat necesitatea ajutorului umanitar pentru Ucraina, în condiţiile în care ţara noastră a acordat sprijin pentru aproximativ 700 de mii de refugiaţi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button