POLITICĂ

Două transportoare blindate ale Armatei Române s-au defectat în mai puţin de 24 de ore

Două transportoare blindate aparţinând Armatei Române s-au defectat în mai puţin de 24 de ore, unul la un exerciţiu militar, iar altul în timp ce traversa municipiul Timişoara, chiar pe un bulevard. Traficul rutier a fost îngreunat din această cauză.

Cele două blindate aparţin Batalionului 32 Infanterie Mircea, din Chişoda, lângă Timişoara.

Autospecialele militare au participat la un exerciţiu militar în zona comunei Ştiuca din judeţul Timiş. Miercuri, în timpul manevrelor, unul dintre TAB-uri s-a defectat. Joi, la întoarcerea la unitate, lângă Timişoara, în convoi, a fost nevoie că el să fie tractat cu ajutorul unui camion.

În timp ce coloana militară traversa oraşul, pe Calea Buziaşului, din Timişoara, un al doilea TAB s-a defectat şi a rămas în mijlocul drumului, blocând o bandă de circulaţie.

Militarii au constatat că se înfundase un furtun de la filtre, care avea nevoie să fie înlocuit. Până când s-a făcut reparaţia, traficul în zonă a fost îngreunat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button