SOCIAL

Motanul naționalist Bandera este noua senzație pe internet în Ucraina

Stepan din Harkov, care a strâns peste 10.000 de dolari pentru victimele războiului din Ucraina.Pisica Keith Bandera din Prykarpattia este noua senzație a internetului după ce fotografii cu pisica „naționalistă” din Ucraina au devenit virale.Potrivit presei din Ucraina, oamenii au apreciat imaginile cu motanul botezat dupa Stepan Bandera: cu beretă de soldat și chiar cu lansatoare de rachete anti-tanc de tip Javelin.

Uitați de celebrul motan Stepan din Harkov, care a strâns peste 10.000 de dolari pentru victimele războiului din Ucraina, pisica Bandera face senzație pe internet în Ucraina, pozând în ipostaze de soldat. Cu echipamentul din dotare, adaptat pentru nevoile pisicilor, desigur.

Pisica Bandera din Prykarpattia, crescută cu lapte de casă și smântână, este curajoasă și corectă, 13 ani de înțelepciune, 6,5 kg de bunăstare”, așa sunt descrise pe Instagram cele mai bune trăsături ale sale, conform presei din Ucraina.

Foto – Twitter / Kit_bandera

Pisica are propria sa cască cu o stemă a Ucrainei și un steag. De departe, cele mai populare sunt fotografiile cu controversatul lider naționalist în stil „militia”.  De remarcat că de Paște, motanul naționalist a pregătit și noi fotografii pentru cititori,  cu ouă de Paște patriotice.

Sursa: alephnews.ro

Comentează

Back to top button