POLITICĂ

VIDEO// Marius Lulea: Politicienii români promit reconstrucția Ucrainei, dar ei nu au fost în stare să întrețină România în ultimii 32 de ani

Prim-vicepreședinte AUR a comentat vizita oficială la Kiev a politicienilor români, dar și promisiunile acestora. Marius Lulea susține că România s-a făcut de râs prin vizita penibilă a politicienilor români. Aceștia nu au fost în stare să întrețină România în ultimii 32 de ani, dar acolo au vorbit de reconstrucția Ucrainei.

Nicolae Ciucă a efectuat, la 26 aprilie 2022, o vizită de lucru în Ucraina, la Kiev, pe parcursul căreia a fost însoțit de președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și de ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu.

Redăm mesajul integral postat de Marius Lulea pe Facebook:

Problema este că politicienii actuali din România nu au reușit să întrețină școlile și spitalele din România. Oare câte spitale noi a construit guvernul României în ultimii 32 de ani? Vă spunem noi: nici unul.

Bogdan Aurescu a fost în trening, ceilalți îmbrăcați ca de mers la grădină. Nu prea pricep politicienii români că vestimentația face multe în astfel de ocazii. Nu puteam vedea dacă au pantofi, ar fi mers bine cu treningul.

Florin Cîțu a fost lăsat acasă, acum că nu mai e președinte la PNL a fost scos total din ecuație. Deși formal este al doilea om în stat prin calitatea sa de președinte al Senatului României în realitate nici nu se prezintă la muncă, alții țin ședințele.

Cam asta este politica Românească, vizita la Kiev ne-a mai arătat o dată ce penibili pot fi ai „noștri.”, a scris Marius Lulea pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button