Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ECONOMIE

Profit RECORD: Austriecii de la OMV s-au îmbogățit pe spatele românilor prin scumpirea carburanților

Cea mai importantă companie de petrol și gaze din România, OMV Petrom, a profitat de explozia prețurilor produselor energetice și a raportat cel mai mare profit net trimestrial din istorie, de 1,75 miliarde lei, cu o pătrime peste precedentul record trimestrial, de 1,41 miliarde lei, înregistrat în ultimul trimestru al anului 2018, transmite Profit.ro.

Profitul net raportat de companie, de 1,75 miliarde lei, este cu 337 milioane lei sau 23,88% peste precedentul record, cel din trimestrul al patrulea al anului 2018, de 1.41 miliarde lei și cu 560 milioane lei sau aproape 50% peste cel din ultimul trimestru al anului trecut. Raportat la profitul net din primul trimestru al anului trecut, 573 milioane lei, acesta s-a triplat (creștere de 205%).

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button