POLITICĂ

Primăria București îi va plăti familiei Constanda 2,5 milioane de euro lunar timp de 4 ani

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan anunţă că a ajuns la o înțelegere cu familia Constanda, căreia Primăria Capitalei îi va plăti datoria de 125 de milioane de euro decisă de Instanță.

Conform înțelegerii, Primăria București îi va achita datoria către familia Constanda prin plăți lunare eșalonate pe durata a 4 ani și două luni. Practic, municipalitatea va achita în fiecare lună câte 2,5 milioane de euro.

„Foarte importantă este prevederea conform căreia conturile Primăriei Generale nu vor mai putea fi blocate sub nicio formă pe perioada derulării acordului”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a mai subliniat că aceasta este ultima eşalonare de datorii dintr-un şir de eşalonări „pe care am fost obligat să le fac de la preluarea mandatului, pentru a repune pe picioare PMB din punct de vedere financiar şi pentru a-i reface credibilitatea pe piaţa financiar-bancară”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button