POLITICĂ

George Simion dezminte acuzațiile fostului lider AUR Satu Mare: „Stătea în genunchi şi a spus că îmi dă 50.000 de euro dacă îl fac deputat”

George Simion, preşedintele AUR, a dat primele explicaţii, miercuri, în direct la România TV, după ce Iulian Câcău, fostul lider al filialei partidului din Satu Mare, l-a acuzat că ar fi organizat „petreceri la care s-au petrecut acte de preacurvie”.

George Simionaafirmă că fostul său coleg din AUR a lansat public „nişte dezinformări”.

„Sunteţi singura televiziune care m-a invitat ca să clarificăm nişte lucruri. Acest băiat cu nume nefericit (Iulian Câcău, n.red) a fost exclus, nu ne-a părăsit. Acum şase luni a fost exclus. Le-am spus tuturor celor care vin după funcţii. Stătea în genunchi şi a spus că îmi dă 50.000 de euro dacă îl fac deputat. Nu fac deputat pe nimeni care nu merită”, a declarat preşedintele AUR.

Întrebat dacă are dovezi pentru a-şi susţine acuzaţiile, Simion a afirmat că nu doar Iulian Câcău, ci mai multe persoane ar fi venit la el, în speranţa că vor obţine un mandat de parlamentar.

„A venit după alegeri, parcă eram în Stăpânul Inelelor. Toată lumea îşi imagina că poate lua un mandat de deputat de la George Simion.

Băiatul ăla nu este în AUR de foarte mult timp. A ieşit acum cu nişte dezinformări. Acum se uită jumătate de milion, un milion de oameni. Nu o să ajungă la cinci milioane de oameni care au văzut o acuzaţie din partea unui aşa zis lider AUR care chipurile a părăsit partidul, deşi fusese exclus de şase luni şi care, pentru a lovit în electoratul nostru ţintă, spune că am participat eu la petreceri, la preacurvie. Asta era acuzaţia.

Printre cei patru piloni AUR avem şi religia creştină. Mai în glumă sau mai în serios, am spus că respectivul domn a fost supărat că nu l-am luat şi pe el la petrecere. Am primit foarte multe telefoane că vor şi ei în AUR dacă facem petreceri de genul”, a mai precizat George Simion.

Mai mult, liderul AUR spune că este „exclus” ca el să fii organizat „petreceri la care s-au petrecut acte de preacurvie”

„Exclus! Eu mă căsătoresc. Am luat pe 27 august! E foarte bine că n-am scos-o în faţă.

Pentru că n-am scos-o în faţă, domnul Bot (Mălin Bot, n.red) spunea că sunt Rocky, adică mă făceau şi homosexual când am intrat în Parlament, pentru a-i face pe alegătorii AUR, care sunt creştini practicanţi, să se îndoiască de mine. În garsonierea din Tunari, patul era mai în dreapta şi nu era nicio rochie. Domnul Mălin Bot a venit la geamul garsonierei şi îmi inventaria hota, aragazul. L-aţi văzut, nu prea bine e să fii în pielea mea.

Noi suntem inamicul public numărul unu şi vin astfel de oameni să arunce fel de fel de minciuni”, a mai spus liderul AUR.

George Simion: „Cei de la USR ies din dulap şi organizează manifestări pro căsătorie bărbat cu bărbat”

Am căutat pe Google ce exact înseamnă preacurvie. În Dex este echivalent cu adulterul. Nu ştiu dacă putem vorbi despre asta pentru că nu sunt căsătorit încă. Conform vechilor dogme, la preacurvie erau încadrate relaţiile intime înainte de căsătorie.

Cei de la USR şi cei de genul domnului Bot sunt cu relaţiile astea în grup. Noi suntem în cuplu, cu familia tradiţională, cu relaţiile dintre o femeie şi un bărbat.

De fapt, ce fac cei de la USR sunt multe marşuri, manifestări. Ies din dulap şi organizează manifestări pro căsătorie bărbat cu bărbat şi pro căsătorie femeie cu femeie”, a mai spus deputatul AUR.

„Participăm la petreceri, dar nu organizăm orgii sexuale. Asta e o minciună. Detractorii noştri asta vor să facă, să îi facă pe românii care ne susţin în număr tot mai mare să se îndoiască de noi.

Eu n-ar trebuie să fiu în faţa telespectatorilor România TV să vorbesc despre minciuni, ci trebuie să vorbim despre preţul combustibilului la pompă. Trebuie să vorbim despre faptul că „Fără penali în funcţii publice” a fost votat şchiop azi în Parlament, ci doar unii penali în funcţii publice.

Trebuie să vorbim despre cerealele care nu au unde să fie depozitate. Astea sunt problemele reale”, a mai precizat preşedintele AUR.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button