POLITICĂ

George Simion: „Digi24 ne-a propus o ofertă de 1 milion de euro pentru apariții”

Digi24, televiziunea care a interzis opiniile din partea Partidului AUR condus de George Simion, încă de la alegerile parlamentare din decembrie 2020, a cerut 1 milion de euro pentru apariții la TV.

George Simion a bifat o „colaborare” surpinzătoare cu Codin Maticiuc. Politicianul de la AUR a fost prezent în podcastul scriitorului, unde a abordat diverse subiecte de actualitate, inclusiv scandalul de la Digi24.

Televiziunea din Șoseaua Panduri nu ar fi cenzurat Partidul AUR dacă formațiunea lui George Simion ar fi plătit 1 milion de euro, a transmis politicianul conservator.

„Nu am suferit mult pentru că nu am intrat pe Digi”

„4 din 10 români care au fost la vot, auziseră de AUR. Noi, în momentul respectiv, nu am fost chemați la TV. Doar în social media, unde am avut acces. La TV nu ne-au chemat niciodată. Digi ne-a trimis o ofertă de 1 milion de euro pentru a intra acolo (n.r. – pentru exprimarea de opinii, drept al replică etc.). Partidele (n.r. – celelalte) au avut de unde, din subvenții, noi nu aveam. Oricum, nu am suferit mult pentru că nu am intrat pe Digi.

Foarte mulți ne-au cunoscut în noaptea alegerilor și în zilele de după. Am fi luat 20% în loc de 10%, poate… (n.r. – dacă românii ar fi auzit de AUR)”, a declarat liderul partidului naționalist.

De asemenea, George Simion a oferit prima reacție după ce Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Digi24. Gazetarul ținea morțiș ca președintele AUR să nu apară la televiziunea care-i are drept vedete pe Cosmin Prelipceanu și Claudiu Pândaru.

CTP mă voia cenzurat, eliminat de la Digi24″, a dezvăluit Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button