Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Președintele Poloniei face front comun cu Zelenski și îi critică pe Macron și Scholz pentru discuțiile lor dese și inutile cu Putin: Așa s-a vorbit și cu Hitler în al doilea război mondial?

„Discuțiile cu Putin nu duc nicăireri”. Preşedintele Poloniei i-a criticat pe liderii Franţei şi Germaniei pentru faptul că aceştia continuă dialogul cu preşedintele rus Vladimir Putin, în pofida invaziei declanşate de Moscova asupra Ucrainei, informează joi dpa.

„Discuțiile cu Putin nu duc nicăieri”
„Sunt uimit de toate aceste discuţii purtate cu Putin de cancelarul (federal german Olaf) Scholz, de preşedintele (francez) Emmanuel Macron. Discuţiile (cu Putin) nu duc nicăieri”, a declarat preşedintele polonez Andrzej Duda pentru tabloidul german Bild, într-un interviu postat miercuri pe YouTube.

Citește și: EXCLUSIV Uriașa țeapă a măștilor din Vietnam: în 2020, Ministerul Economiei a cumpărat 100 de milioane de bucăți pentru 31 de milioane USD. După doi ani, mai avea 90 de milioane în stoc

Potrivit lui Duda, discuţiile cu Putin reprezintă „un fel de legitimizare a unei persoane care este responsabilă pentru crimele comise de armata rusă în Ucraina”.

Numai Putin este responsabil de trimiterea armatei sale în Ucraina, a spus Duda, adăugând că acesta a fost susţinut de comandanţii săi militari.

Liderul polonez a mai spus că situaţia actuală este comparabilă cu cea de pe vremea lui Adolf Hitler şi a celui de-Al Doilea Război Mondial, potrivit Agerpres.

„Şi a vorbit cineva cu Adolf Hitler aşa în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial? A spus cineva că el trebuie să-şi ? A spus cineva că lucrurile trebuie făcute într-un fel care să nu-l umilească pe Adolf Hitler?”, a întrebat preşedintele polonez.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button