JUSTITIE

Trei români au răspândit teroare în Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul

O bandă de hoți români a fost arestată după mai multe furturi între Brugnera și Pravisdomini, regiunea Friuli-Veneția Giulia din Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul, însă au fost prinși în Graz și au ajuns în cătușe.

Potrivit presei din Italia, la mijlocul lunii aprilie hoții au atacat șapte companii între Brugnera și Pravisdomini din regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia. Este vorba despre trei cetăţeni români, cu domiciliul în Graz, Austria, arestaţi de carabinierii din Sacile.

Cercetările au condus imediat la constatarea faptului că bandiții s-au deplasat la bordul unui BMW X5 cu numere de înmatriculare românești. Carabinierii au reușit să identifice calea de evacuare care ducea dincolo de granița națională și tocmai spre Austria. În această etapă a preluat colaborarea Centrului de Cooperare Internațională, care a făcut posibilă urmărirea a două autoutilitare furate de la Brugnera, lângă Graz.

Poliția austriacă a reușit să oprească cele două vehicule și BMW-ul X5. O parte din mărfurile scoase de companiile Brugnera era încărcată în dube.

Românii au furat mobilier de baie, televizoare, computere și aparate de cafea

Cercetările efectuate de carabinieri, delegați de Procurorul Pordenone, au făcut posibilă reconstituirea mișcărilor celor trei infractori români din Italia. Lor li s-au putut atribui, așadar, și două furturi care au avut loc la Pravisdomini în noaptea dintre 14 și 15 aprilie.

O parte din bunurile furate au fost găsite în interiorul vehiculelor confiscate: mobilier de baie, televizoare, computere și aparate de cafea, toate deja returnate, împreună cu autoutilitarele, proprietarilor legitimi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button