SOCIAL

Cod galben de instabilitate atmosferică în Bucureşti şi 31 de judeţe, până duminică seară / Cantitatea de precipitaţii poate ajunge la 50 de litri pe metru pătrat

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare de instabilitate atmosferică pentru Capitală şi 31 de judeţe. Până la ora 22.00, cantitatea de precipitaţii aşteptată în unele zone poate ajunge la 50 de litri pe metru pătrat.

Potrivit ANM, duminică, până la ora 22.00, local în sudul, centrul, estul şi nord-estul ţării va fi cod galben de instabilitate atmosferică.

”Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40…50 l/mp”, anunţă ANM.

Meteorologii precizează că manifestări de instabilitate atmosferică, dar pe arii mai restrânse şi la intensitate mai redusă, vor fi luni (13 iunie) în sud, în centru şi în zonele montane.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button