Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

SUA au plătit 2 miliarde de ruble pentru călătoria unui astronaut cu o navă spațială rusească ( Roscosmos)

Un oficial al Agenției Spațiale Ruse a declarat că SUA a plătit în ruble pentru zborul unui astronaut american cu nava spațială din Rusia, potrivit China Media Group.

Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos, a declarat că SUA au plătit întreaga sumă a zborului lui Mark Vande Hei cu nava rusă „Soyuz” .

NASA a ales Axiom Space Corporation ca intermediar pentru a cumpăra un loc pentru astronautul american la presiunea Congresului. Astronautul NASA Mark Vande Hei s-a întors pe Pământ cu doi cosmonauți ruși la bordul navei spațiale rusești Soyuz MS-19 la sfârșitul lunii martie.

Plata a fost cu o lună întârziere, potrivit lui Rogozin. El a spus că Axiom Space este entitatea care a achitat factura de 2 miliarde de ruble și nu NASA în mod direct.

În martie, Rogozin a spus că Roscosmos va trece la contracte în ruble cu țările „neprietenoase”, ca parte a contramăsurilor luate de Occident.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button