ANCHETE

I-au confiscat mașina cumpărată din Germania, la intrarea în țară

Și-a cumpărat o mașină din Germania dar n-a avut noroc de ea. Un tânăr a aflat la frontieră că mașina e căutată de luni bune.
Ghinion pe un tânăr din județul nostru. Acesta se reîntorcea acasă din străinătate, la volanul unei mașini.

N-a avut norocul să ajungă cu ea pe ”șoselele patriei”, fiindu-i confiscată de polițiștii de frontieră.

Mașina era căutată de luni bune, fiind dată dispărută de către autoritățile din Germania.

”Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Golf. Acesta figura ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Duminică, 12 iunie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român. Acesta era în vârstă de 22 de ani, din județul Bistriţa Năsăud. Bărbatul conducea un autovehicul marca Volkswagen Golf.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Germania, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 13 martie a.c.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor” au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră, conform Vasile Dale.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button