POLITICĂ

Claudiu Târziu: Ce interes are coaliția guvernamentală PSD-PNL-UDMR să bage România în FALIMENT?

Liderul AUR, Claudiu Târziu, trage un semnal de alarmă în legătură cu inflația galopantă și efectele catastrofale asupra economiei din cauza liberalizării iresponsabile a pieței energiei.

„Un sondaj printre oamenii de afaceri arată că majoritatea se tem că vine RECESIUNEA peste România.

Ei indică drept cauză principală a crizei economice liberalizarea iresponsabilă a pieței de ENERGIE. Exact ce noi am tot spus încă de la început. SOLUȚIA pentru a evita recesiunea, atît cît se mai poate, este revenirea la piața reglementată.

Nu cirpelile guvernului! Nu 125 de lei pe lună pentru cei cu venituri mici! Nu compensații pentru firme, care și așa nu vin la timp!

Piața reglementată înseamnă că prețul se stabilește prin raportare la costuri și la o mică marjă de profit. Piață liberă poate exista numai în prezența concurenței. Nu există concurență într-un domeniu dominat copios de stat, cu peste 80% din producție. Guvernul ȘTIE că asta e soluția. De ce nu vrea să o adopte?

Ce interes are coaliția guvernamentală PSD-PNL-UDMR să bage România în FALIMENT?”

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button