POLITICĂ

Un primar PSD desființează guvernul USL: Dumneavoastră nu vedeți că nu mai putem trăi?! Sunt lucruri de nedescris. România este pe un butoi de pulbere

Cresc tensiunile pe scena politică. Tot mai mulți primari se declară nemulțumiți de direcția în care merge actuala guvernare. Edilii social-democrați sunt de părere că PSD fie ar trebui să ia atitudine, fie să plece acasă dacă nu e în stare să facă investiții.

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă a lansat acuzații acide la adresa actualei conduceri a țării. Primul pus la zid a fost ministrul Energiei, Virgil Popescu. Bîrcă este de părere că PSD ar trebui să plece acasă pentru că nu a făcut nimic bun pentru români de când a intrat la guvernare.

„Este unul dintre cei mai slabi miniștri de la ora actuală. Nici nu știu ce caută acolo. (…) Ar trebui o înțelegere cu primul ministru, să trimită băiatul ăsta (n.red. Virgil Popescu) înapoi la Severin, la șmecherii lui și să ne lase în pace. Omul acela nu are ce căuta acolo, pentru că își bate joc. Dumneavoastră nu vedeți că nu mai putem trăi?! (..) Sunt lucruri de nedescris. România este pe un butoi de pulbere. Partidul Social-Democrat ar trebui să se hotărască, ori pune piciorul în prag, ori ieșim de la guvernare”, a declarat primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, la Radio Infinit. 

O altă nemulțumire a primarului Ion Bârcă este legată de lipsa investițiilor, de faptul că niciunul dintre proiectele de finanțare în care și-au pus baza primăriile din județ nu a ajuns să se concretizeze.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button