SOCIAL

Bacul militar trimis de MApN la Galați s-a stricat chiar după prima cursă

Bacul militar dislocat temporar de Ministerul Apărării Naționale la punctul de traversare a Dunării Galați – I.C. Brătianu s-a stricat după numai o zi. Prima cursă a bacului, aparținând Batalionului Nave Treceri Fluviale „Danubius”, a avut loc sâmbătă, 11 iunie, la ora 17,00, iar o zi mai târziu, duminică, acesta a avut nevoie de reparații, scrie presa locală.

Reamintim că MApN a decis aducerea unui bac militar pentru traversarea Dunării pe la Galați, în condițiile în care bacul „Oltișoru 3” al Navrom Bac Galați a fost detașat la Isaccea – Orlovka (Ucraina). Bacul militar a fost integrat în programul de transport al Navrom Bac Galați, din 30 în 30 de minute, cu mențiunea că acesta lucrează numai în intervalul orar 6,00-20,00. În restul programului, Navrom Bac funcționează ca și până acum, non-stop.

Nava militară care acționează la Galați este un bac fluvial de tip catamaran, cu o capacitate totală de transport al autovehiculelor de 300 tone sau de 500 de persoane, la o singură cursă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button