JUSTITIE

Mascații MAI protejează interlopii

Patru luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliţiei Capitalei sunt cercetaţi disciplinar după ce ar fi participat, ca agenţi de pază, la nunta interpretului de muzică de petrecere Florin Salam. Nunta a avut loc la începutul acestei luni, într-un club din Constanţa, iar cei patru „mascaţi” care ar fi făcut pe bodygyarzii ar fi dat deja explicaţii în faţa superiorilor.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofiţerii Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister. În raport se menţionează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliţiei Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenţi de pază, la petrecerea de nuntă a cântăreţului Florin Stoian, zis Salam sau Fermecătorul.

Sursele citate au mai precizat că ofiţerii de informaţii i-ar fi văzut pe cei patru în imaginile difuzate de instituţiile de presă care au relatat de la nunta lui Florin Salam şi ar fi întocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Agenţii SAS ar fi fost deja chemaţi la raport şi ar fi cercetaţi disciplinar. Ei s-ar putea alege însă şi cu dosare penale dacă se va dovedi că au încasat şi în trecut sume de bani „la negru”, pentru care nu au plătit impozite şi care nu s-au regăsit nici în declaraţiile de avere, pe care sunt obligaţi, prin lege, să le depună în fiecare an.

Poliţia Capitalei a anunţat că a fost dispusă „efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, în funcţie de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecinţă„.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button